Expertise: Advies van vijverspecialisten!
Snelle levering: Morgen in huis!
Zorgeloos kopen: 30-dagen retour!
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!

Verzending bij A2KOI: Snel, Veilig en Betrouwbaar


Bij A2KOI zetten we ons volledig in voor een snelle en veilige levering van uw bestellingen. We zijn trots op onze samenwerking met PostNL & DHL, leiders in logistieke diensten, om ervoor te zorgen dat uw producten zorgvuldig en tijdig bij u aankomen.

Ons toegewijde team verpakt elke bestelling met de hand, waardoor we de veiligheid en kwaliteit van de verpakking kunnen waarborgen.

Kosten van Verzending

We hanteren een standaard verzendtarief van €4,95 voor Nederland en België, €9,95 voor Duitsland, en €12,95 voor de rest van Europa. Voor grotere artikelen die per pallet verzonden worden, gelden variabele tarieven. Ter indicatie: voor palletzending hanteren we €85,00 verzendkosten. Afhalen in onze showroom is altijd gratis, houdt u wel rekening met een verwerkingstijd.

Na plaatsing van uw bestelling ontvangt u een e-mail zodra uw producten klaarliggen om afgehaald te worden.

Leveringssnelheid

Alle producten die op voorraad zijn, worden dagelijks verwerkt en verzonden tot 23:59 uur. Eventuele vertragingen worden proactief gecommuniceerd, met duidelijke informatie over de verwachte levertijd.

Track & Trace

Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een Track & Trace-code per e-mail. Deze code wordt rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd, zodat u uw bestelling eenvoudig kunt volgen.

Ben je niet thuis?
PostNL en DHL zal altijd proberen het pakket bij je buren af te leveren. Wanneer dit niet lukt zullen ze het op een later moment opnieuw proberen. Zowel PostNL als DHL laat altijd een briefje achter met verdere informatie. Bij 2 mislukte pogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gaan. Tip: de mobiele apps van DHL en PostNL hebben gedetailleerde informatie over het aflevermoment. Ook kunt u uw aflevervoorkeuren opgeven zoals bezorgen op een specifieke plek rondom uw huis.

Pakketophaling

PostNL haalt dagelijks pakketten bij ons op, behalve op zaterdag. DHL verzorgt de ophaling van maandag tot en met vrijdag.

Hulp Nodig?

Mocht uw pakket onverhoopt vertraging oplopen, raadpleeg dan eerst de Track & Trace-link in uw verzendbevestiging. Voor verdere assistentie, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Afhalen in Kerkdriel

U bent ook van harte welkom om uw bestelling af te halen in onze showroom in Kerkdriel. Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenproces.

Afhaaladres A2KOI:
Bulkseweg 22,
5331PK Kerkdriel