Expertise: Advies van vijverspecialisten!
Snelle levering: Morgen in huis!
Zorgeloos kopen: 30-dagen retour!
Topassortiment voor scherpe prijzen!

Betalen / Verzenden


Betaalmethoden

A2koi biedt u de mogelijkheid om uw aankoop online af te handelen. Online betalen is veilig en erg gemakkelijk. U heeft de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (Nederland)
  • AfterPay - Veilig achteraf betalen (lees hieronder meer)
  • PayPal
  • Mister Cash (België)
Betalen in onze showroom

  • Contant betalen
  • Pin
  • iDEAL

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

AfterPay

AfterPay voert voor A2KOI het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij A2KOI betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300. Het minimale orderbedrag is €10.

Met AfterPay betaalt u pas achteraf de rekening. Koop dus eerst uw product in de webshop en kies als betaling voor AfterPay. U krijgt dan eerst uw product vrijblijvend in huis. De factuur krijgt u binnen paar dagen via de mail opgestuurd zodat u makkelijk achteraf online kunt betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal

Bij A2KOI kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.