Zeoliet Filtermateriaal 2,5 - 5mm - 5000 ml

€ 14,95*

Adviesprijs: € 16,95* (11.8% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: zeoliet_A2
Productinformatie "Zeoliet Filtermateriaal 2,5 - 5mm - 5000 ml"

Zeoliet is een vulkanisch gesteente zonder toevoegingen en/of schadelijke chemicaliën dat nitraat, fosfaat en (restanten van) geneesmiddelen absorbeert. Hierdoor houdt Zeoliet het vijverwater gezond en algenvrij. Wanneer u het Zeoliet elk seizoen vervangt blijft het vijverwater in optimale conditie. Zeoliet kan de pH-waarde doen stijgen. Controleer deze in het begin.


Gebruik: 

Vul het meegeleverde filternet met Zeoliet en spoel deze goed uit voordat het in de filter wordt geplaatst.


Let op:

Bij gebruik van vijverzout en medicijnen Zeoliet uit het filter verwijderen. Zeoliet absorbeert medicijnen waardoor de werking van deze medicijnen vermindert of zelfs teniet wordt gedaan. Bij gebruik van vijverzout worden de geabsorbeerde schadelijke stoffen op de Zeoliet weer afgegeven aan het vijverwater.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pond Pro in ons assortiment: