Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Waterbestendige zakformaat pH- (0,1 resolutie) en temperatuurtester pHep4

€ 130,05*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: HI98127
Productinformatie "Waterbestendige zakformaat pH- (0,1 resolutie) en temperatuurtester pHep4"

De pH-tester die een revolutie teweegbracht

Toen Hanna de eerste versie van de pHep (pH-elektronisch papier) in 1986 introduceerde, betekende dit een revolutie voor het meten van pH. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de pHep, in combinatie met zijn interessante prijs, kan niet-technisch en technisch opgeleid personeel de pH ter plaatse correct meten. Gedaan met de moeilijk afleesbare en onbetrouwbare pH-teststrips. Meet elektronisch, meet correct met de pH-testers. Sinds zijn introductie worden meer dan 1 miljoen pHeps gebruikt door tevreden klanten in de hele wereld. Deze testers zijn ideaal voor het meten van pH in spa’s, zwembaden, aquaria en andere niet-industriële of vervuilde toepassingen.

Hanna waardeert elke opmerking en suggestie van onze klanten. Dankzij hen zijn alle functies inbegrepen waar vraag naar is, en meer! De pHep 4 en pHep 5 beschikken over functies zoals tweedelig lcd-scherm, indicator voor batterijstatus, automatische uitschakeling en automatische kalibratie en dit alles in een waterbestendige behuizing die kan drijven.

Seizoen: Herfst
Soort: Waterbehandeling

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Hanna in ons assortiment: