Water Cleanser vijverblok 5kg

€ 362,05*

Adviesprijs: € 384,80* (5.91% bespaard)

Beschikbaar in 3 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: MB567
Productinformatie "Water Cleanser vijverblok 5kg"

De Water Cleanser herstelt de natuurlijke balans in waterpartijen door een ideale leefomgeving te bieden voor gunstige bacteriën.

Wat is de Water Cleanser? De Water Cleanser kan het best worden omschreven als een was-achtige blok om bacteriën en microben te kweken. Als je hem onder een sterke microscoop zou leggen zie je miljoenen capillaire openingen die dienst doen als huis voor nuttige bacteriën en microben die voor een gezonde waterkwaliteit zorgen.

De Water Cleanser bevat ook alle benodigde sporen elementen voor microben en Bacillus bacteriën Hoe werkt de Water Cleanser? De Water Cleanser Block is een passieve technologie. De water Cleanser voegt namelijk geen microben of bacteriën toe aan het water; het is eerder een huis waarin de, van nature aanwezige, bacteriën kunnen leven en zich kunnen vermenigvuldigen.

Onderzoek uitgevoerd door de Curtin Universiteit in Australië heeft aangetoond dat de Water Cleanser Block 832% meer bacteriën bevat dan elk ander normaal medium. Het Water Cleanser Block ontwerp creëert ook ideale omstandigheden voor de snelle toename van gunstige bacteriële groepen zoals Bacillus, waardoor de koloniën een microbiële mat kunnen vormen. De populaties van Bacillus zijn in staat om fosfor (fosfaat) om te zetten in vormen die beschikbaar komen voor andere nuttige organismen terwijl ze schadelijke soorten zoals E.coli en cyanobacteriën (blauwalgen) onderdrukken.

Wanneer er teveel voedingsstoffen in het water zitten verbinden de kleine voedingscellen zich weer met de grotere waardoor ze de nitrificatie beperken omdat de stikstofcyclusbacteriën deze grotere voedingscellen niet kunnen opnemen. Bacillus bacteriën produceren enzymen die voedingscellen opsplitsen in kleinere deeltjes die de nitrificerende (stikstofcyclus) bacteriën wel kunnen consumeren. De Water Cleanser is al meer dan 12 jaar getest en heeft een gunstig effect op al het aquatisch leven. Daarnaast is de Water Cleanser ook in zwembaden te gebruiken waardoor er minder chemicaliën kunnen worden gebruikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Merkloos in ons assortiment: