VITA² Mix - 5L

€ 62,95*

Adviesprijs: € 72,95* (13.71% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: QQnv0221
Productinformatie "VITA² Mix - 5L"

Biologische vitaminen-, planten- en kruidenmix voor de optimale gezondheid van vijvervissen! Vita² Mix bestaat enkel uit biologische middelen.

Na een behandeling tegen parasieten of bacteriën bevat Vita² Mix ideale ingrediënten om de slijmlaag te herstellen en de waterkwaliteit weer op pijl te brengen.

Ingrediënten Vitamix : Spirulina/Chlorella, Aloë Vera, Propolis, Calendula, Echinacea, Curcuma, Gember, Astaxanthin, Inuline, Gingko Biloba, Eucalyptus, Ginseng, Vitamine A-C-D-E, Enzymen voor nitrificerende bacteriën, Probiotica.

De dosering

Voor een optimale slijmlaag te verkrijgen is het raadzaam om Vita Mix om de twee à drie maanden preventief toe te dienen. De dosering is 1 liter per 10.000 liter. U kunt niet overdoseren. Doe dit ook tijdens de wintermaanden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pond Pro Premium in ons assortiment: