Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Verdoving 20 Ml

€ 16,14*

10.3% € 17,99* (10.28% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 05020720
Productinformatie "Verdoving 20 Ml"

Het is van belang om de gehele behandeling vlot en met een minimum aan stress uit te voeren. Neem een schone bak of emmer en vul deze met vijverwater; bepaal tijdens het vullen de hoeveelheid water. Voeg de verdovingsvloeistof toe in de benodigde hoeveelheid. Mix het water in de bak met de verdovingsvloeistof. Vang de te behandelen vis en zet deze in de bak met water en verdovingsvloeistof. Voorkom dat de vis uit de bak springt. Na enkele minuten zal de vis zijn oriëntatievermogen verliezen en steeds meer moeite krijgen rechtop te blijven. De vis is voldoende verdoofd wanneer hij stil op de hand blijft liggen wanneer u hem uit de bak pakt. Voorkom dat de vis te lang in de bak met verdovingsvloeistof blijft liggen, hij kan hierdoor zo ver verdoofd raken waardoor hij niet meer zal ontwaken! Wanneer plotselinge ademstilstand optreedt tijdens de verdoving, dient de vis direct te worden teruggezet in de vijver. Na gebruik het water met de verdovingsvloeistof afvoeren naar het riool.

Indien u meer vissen heeft met open wonden of gaten kunt u de vijver als ondersteuning behandelen met Morenicol Cytofex®. Tevens kunt u de vissen voer geven met extra vitaminen, deze kunt u aan het voer toevoegen met de Morenicol Vita-spray. Tegelijkertijd is het van belang zorg te dragen voor optimale omstandigheden waaronder de vis kan genezen. Test het water en overtuig uzelf ervan dat alle waterwaarden in orde zijn. Juiste waterwaarden zijn: pH = 7-8.5, GH = 8-12°DH, KH= 6-8°DH, Ammoniak (NH3 ) en Nitriet (NO2 ) =0 mg/l, Nitraat (NO3 ) < 50 mg/l, Fosfaat (PO4 ) < 1 mg/l.

Raadpleeg bij twijfel of wanneer de vissen ondanks de behandeling verder achteruit gaan, altijd een in vissen gespecialiseerde dierenarts.

Breedte verpakking: 45.0000 millimeter
Diepte verpakking: 45.0000 millimeter
Hoogte verpakking: 130.0000 millimeter
Inhoud: 20 Ml
Substantie: Vloeibaar
Toepassing: Koi Verdoving
Type product: Medicijn

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Colombo in ons assortiment: