SwimSkim 50

€ 259,00*

Adviesprijs: € 299,95* (13.65% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50170
Productinformatie "SwimSkim 50"

De Oase SwimSkim 50 is een drijvende oppervlakte skimmer van Duitse kwaliteit. De skimmer is voorzien van een energiezuinige (45 watt) interne pomp met een maximale capaciteit van zo'n 3500 liter per uur. Hiermee is deze Oase SwimSkim 50 geschikt voor vijveroppervlakten tot wel 50 vierkante meter. Ten opzichte van andere vergelijkbare modellen op de markt heeft deze Oase skimmer een aantal zeer grote voordelen. Deze hebben we hieronder op een rijtje gezet.

 

Gepatenteerde kleppentechniek

De Oase SwimSkim 50 is uitgerust met een unieke, naar de binnenzijde gerichte skimmerklep. Hierdoor ontstaat er een sterkere zuigkracht waardoor het vuil, wat zich op het wateroppervlak bevindt, heel gemakkelijk kan worden opgenomen. Hierdoor ontstaat er een betere waterkwaliteit en een betere zichtdiepte in de vijver.

 

Uitgerust met beluchtings- en grondelfunctie

Naast het schoon en helder houden van het wateroppervlak is de Oase SwimSkim 50 ook nog uitgerust met een beluchtings- en grondelfunctie. De interne beluchter heeft een capaciteit van 600 liter per uur en voorziet de vijver van de benodigde zuurstof. De grondelfunctie wervelt de vuilafzettingen naar wens van de bodem op en transporteert deze naar de pomp. Hierdoor wordt bodemafzetting voorkomen.

 

Oase SwimSkim 50 eenvoudig onderhoud

De Oase SwimSkim 50 is uitgerust met een afneembare vuilkorf. Hierdoor kunt u al het verzamelde zeer vuil eenvoudig uit de skimmer verwijderen. De filterkorf is zeer gemakkelijk los te koppelen en terug te plaatsen.

Voordelen Oase SwimSkim 50

  • eenvoudige verwijdering van de vuilkorf
  • mogelijk waterstandsverschil is onbeperkt
  • gepatenteerde kleppentechniek
  • extra beluchterfunctie van 600 liter per uur
  • inclusief grondelfunctie
  • Wattage: 45 Watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: