Super Grower 4,5mm (2,5 Liter)

€ 38,85*

Adviesprijs: € 41,20* (5.7% bespaard)

Beschikbaar in 7 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 8013
Productinformatie "Super Grower 4,5mm (2,5 Liter)"

House of Kata Super Grower koivoer bestaat onder andere uit de extra toegevoegde premix van o.a. vitamine E, C en diverse vitamine B. De natuurlijke pigmenten van vier super bestanddelen die de kleuren van de Nishikigoi optimaal bevorderen. Vooral de kleuren rood en oranje worden geintensiveerd, zonder negatieve uitwerking op witte vlakken. Het gaat hierbij om krill, spirulina, astaxanthine en paprika extracten. Met deze vier bronnen is deze formule een favoriet van vele serieuze hobbyisten en Japanse Nishikigoi kwekers.  House of Kata Super Grower is een zeer voedingsrijk drijvend voer, gemaakt van zuiver natuurlijke ingredienten. 

House of Kata Super Grower voeren

Tijdens de zomermaanden kunnen de kleuren van de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. House of Kata Super Grower zorgt voor snelle groei en volle kleuren. House of Kata Super Grower is geschikt om in een korte periode de vis op gewicht te brengen. Bijzonder geschikt voor jonge vissen, met name geschikt om de weerstand te verhogen van uw Nishikigoi. Door de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen is het voer licht verteerbaar. Het advies is om Super Grower te voeren vanaf 15 graden Watertemperatuur

Ingredienten:

 • Koolhydraten 38% 
 • Eiwit proteinen 35% 
 • As 8% 
 • Ruwe vetten 7% 
 • Spirulina 3% 
 • Astaxanthine 
 • Carotenoiden 
 • Paprika 
 • Krill 
 • Witvismeel
 • Montmorilloniet klei 
 • Vitamine A 10.000 I.E/kg 
 • Vitamine B3 1500 I.E/kg 
 • Vitamine C 160 mg/kg
 • Vitamine E 150 mg/kg 

 

House Of Kata Super Grower 4.5 mm 2.5 liter koivoer

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van House of Kata in ons assortiment:

%
Grower 4,5mm (7,5 Liter)

€ 49,90* Adviesprijs: € 52,50*(4.95% bespaard)
%
Super Grower 4,5mm (20 Liter)

€ 150,95* Adviesprijs: € 160,00*(5.66% bespaard)