Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Staple Mini 5 Kg

€ 49,49*

10% € 54,99* (10% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 03020035
Productinformatie "Staple Mini 5 Kg"
Hikari Staple is een prijs gunstig, dagelijks voer voor je Koi en andere vijvervissen dat een complete goed uitgebalanceerde voeding geeft voor een optimale groei en ontwikkeling. Dit drijvend voer maakt u water niet troebel en bevat alle vereiste vitaminen en mineralen, inclusief gestabiliseerde vitamine C, om stress te verminderen en een betere weerstand tegen diverse ziekten te verkrijgen. Bij uitstek geschikt voor een topconditie van je vijvervissen. Voeren: controleer regelmatig de watertemperatuur en wijzig de hoeveelheid voer en het aantal voedingen afhankelijk van de watertemperatuur en de watertoestand, het aantal en de grootte van de vissen, en de activiteit van de vissen. Vermijd overvoeren en verwijder na de voerperiode altijd het overgebleven voer. Voor 18-30ºC - Voer 2 tot 4 maal per dag de hoeveelheid die je vissen volledig binnen 5 minuten opeten. Voor 11-18ºC - Voer niet vaker dan 2 maal per dag de hoeveelheid die je vissen volledig binnen 5 minuten opeten. Voor een optimaal resultaat moet u gedurende het warmere gedeelte van de dag voeren. Beneden 11ºC raden wij u aan om Hikari Wheat-Germ te voeren omdat dit het gemakkelijkst verteerbare voer is.
Breedte verpakking: 270.0000 millimeter
Diepte verpakking: 170.0000 millimeter
Hoogte verpakking: 370.0000 millimeter
Inhoud: 5 Kilo
Korrelgrootte: 3 mm
Seizoen: Herfst, Lente, Zomer
Substantie: Korrels
Type Voer: Basisvoer

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Hikari in ons assortiment: