siporax pond algenstop Professional

€ 38,71*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: SER-7236
Productinformatie "siporax pond algenstop Professional"
sera siporax pond algenstop Professional met voedingsstoffen verwerkende bacteriën in stabiele vorm, die bij contact met het water met hun werk en hun vermeerdering starten. Ze blijven op lange termijn actief, verwijderen de voedingsstoffen van de algen zoals fosfaat en werken zo als voedingsstofconcurrentie tegen de ongewenste algen.
 
Gebruikersinformatie:
165 g sera siporax pond algenstop Professional per 1.000 liter vijverwater in het bijgevoegde filtermediumzakje geven. Zakje in het filter of alternatief bij een goed doorstroomde plaats in de vijver positioneren (bijv. filteruitloop).
Buiten het bereik van kinderen en huisdieren bewaren!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Sera in ons assortiment:

pond bio nitrivec

€ 14,94*
pond bio nitrivec

€ 72,05*
pond O2 plus

€ 13,42*
pond phosvec

€ 58,11*