Pontec PondoAir Set 3600

€ 148,71*

Adviesprijs: € 174,95* (15% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_43111
Productinformatie "Pontec PondoAir Set 3600"

Met de betrouwbare Pontec PondoAir 3600 luchtpompset kun je op een eenvoudige manier zuurstof aan het vijverwater toevoegen. Extra zuurstof is belangrijk voor het leven in je vijver. Met een capaciteit van 3600 liter per uur is de PondoAir 3600 ideaal voor een vijver tot 32000 liter. De set wordt geleverd inclusief luchtpomp, 4 x 5 meter lange luchtslangen en 4 uitstroomstenen en reservemembranen. De stroomkabel van de PondoAir 3600 is 1,5 meter lang.


Luchtpomp voor buiten

De Pontec PondoAir 3600 is voornamelijk bedoeld voor outdoor gebruik. De luchtpomp is TÜV getest. Met de veiligheidstechniek IP 44 wordt de membraanpomp beschermd tegen spatwater.


Regelbare luchtverdeler

De PondoAir 3600 is voorzien van een regelbare luchtverdeler, waarmee je de hoeveelheid lucht per uur kan aanpassen. Dit kan eenvoudig worden aangepast door middel van een draaiknop.

Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Wattage: 16 - 45 Watt 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: