Pontec MultiClear Set 8000

€ 178,46*

Adviesprijs: € 209,95* (15% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50239
Productinformatie "Pontec MultiClear Set 8000"

Met de Pontec MultiClear 8000 beschik je over alles wat je nodig hebt voor de filtering van je vijver. Vijverpomp, vijverfilter en UV-C filter zijn precies op elkaar afgestemd, waardoor je een vijver tot 8000 liter helder kunt houden. Niet voor niets geeft Pontec op deze set de helder water garantie.


Vijverpomp voor circulatie

De vijverpomp zorgt voor de aanvoer van water naar het vijverfilter. De pomp in deze set heeft met een doorstroming van 2500 liter per uur de juiste capaciteit, die aansluit op het filter. Ook transporteert deze pomp vuildeeltjes tot 4 mm, zodat het vuil uit de vijver naar het vijverfilter geleid wordt.


Effectieve meervoudige filtratie

De filtering wordt verzorgd door een doorstroomfilter met 4 verschillende manieren van filtering. Het water wordt in het filter geleid langs Japanse mat, grove en fijne filtermousse en bio-oppervlakelementen. Zo wordt het vijverwater mechanisch en biologisch gefilterd. Dit leidt tot een effectieve filtering waarbij zowel vuildeeltjes als onzichtbare schadelijke stoffen gefilterd worden.


Afbreken van algen

Het doorstroomfilter is ook voorzien van een UV-C filter met een capaciteit van 11 watt. De UV straling zorgt voor een effectieve afbraak van algen in de vijver. Zo wordt door de Pontec MultiClear set ook groen en troebel vijverwater voorkomen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: