PondoPress 5000 drukfilterset

€ 161,46*

Adviesprijs: € 189,95* (15% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50753
Productinformatie "PondoPress 5000 drukfilterset"

Met de Pontec PondoPress 5000 drukfilterset ben je in staat je vijver helder en gezond te houden. Deze complete filterset bevat een filtersysteem, UV-C techniek en een sterke filterpomp met een 4,5 meter lange slang. De Pontec Pondopress 5000 kan een vijver zonder visbezetting tot maximaal 5000 liter goed schoonhouden. Wanneer je een visvijver hebt, dan kan je een vijver tot 2500 liter goed gezond en helder houden. Heb je een mooie koivijver? Dan moet je rekening houden met een vijver tot 1250 liter.

Bio-mechanische drukfilter

Dankzij het sterke vermogen kan het filter zelfs een hoger gelegen beekloop tot 1 meter hoog van water voorzien. Je kan het drukfilter deels ingraven waardoor de filter beter uit het zicht is. In het drukfilter is plaats voor meerdere filtermaterialen waarder de filtering zowel mechanisch als biologisch plaatsvindt. Eerst worden de organische vuildeeltjes, door middel van schuimmatten, uit het water gefilterd. Vervolgens stroomt het vijverwater langs biologische filterelementen die met behulp van micro-organismen schadelijke stoffen omzetten in minder schadelijke stoffen. Deze minder schadelijke stoffen kunnen worden opgenomen door bijvoorbeeld vijverplanten. Tot slot beschermt de UV-C lamp de vijver tegen zweefalgen en dat voorkomt groen water.

Krachtige filterpomp

Met de meegeleverde filterpomp kan je maar liefst 1500 liter water per uur transporteren. Bij de Pontec PondoPress 5000 drukfilterset wordt er een vijverslang meegeleverd van 4,5 meter waarmee je de drukfilter en de filterpomp kan aansluiten. Hiermee kan de vijver vrij worden gemaakt van grove vuildeeltjes tot een grootte van 4 mm en van andere vertroebelende of zwevende stoffen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: