PondoMax Eco 2500 vijverpomp

€ 85,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50853
Productinformatie "PondoMax Eco 2500 vijverpomp"

De Pontec Pondomax Eco 2500 is een vijverpomp voor de kleine vijver. Geschikt om een vijverfilter aan te drijven of om aan te sluiten op een waterval of beekloop. Een energiezuinige vijverpomp die het water in je vijver in beweging brengt. Deze vijverpomp heeft een capaciteit van 2500 liter per uur.

Betere waterkwaliteit

Door het water in je vijver te laten circuleren, zul je snel zien dat de waterkwaliteit verbetert. Zeker als je de Pondomax Eco 2500 aansluit op een vijverfilter, worden de vuildeeltjes en schadelijke stoffen uit het vijverwater gefilterd. Deze vijverpomp is in staat om vuildeeltjes met een doorsnee van 4 mm te verpompen. Daarbij kan een opvoerhoogte van 2,2 meter worden bereikt, waardoor je voor een beekloop enige hoogte kunt overbruggen.

Betrouwbare vijverpomp

Deze vijverpomp heeft een betrouwbare werking en beschikt bovendien over een thermische beveiliging. De motor van de vijverpomp heeft een hoge opbrengst en een laag verbruik, wat het een energiezuinig apparaat maakt.

Capaciteit regelbaar: Niet regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 2,2 meter
Max. inhoud koivijver: 5 m3
Max. inhoud natuurvijver: 13 m3
Max. inhoud visvijver: 7,5 m3
Wattage: 40 watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: