PondoMax Eco 1500 vijverpomp

€ 59,46*

Adviesprijs: € 69,95* (15% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50851
Productinformatie "PondoMax Eco 1500 vijverpomp"

De PondoMax Eco 1500 van Pontec is de kleinste vijverpomp uit deze reeks. Daarmee is deze Pondomax pomp een betrouwbare pomp voor de kleinere vijver. Deze vijverpomp is geschikt voor de aandrijving van een vijverfilter of om aan te sluiten op een beekloop of waterval.

Energiezuinige vijverpomp

De vijverpomp van Pontec pompt tot 1500 liter water per uur rond. Hierbij is de vijverpomp in staat om vuildeeltjes tot 4 mm zonder problemen te verpompen. Zo kan het vuil uit de vijver naar de vijverfilter worden geleid. Daarnaast is deze Eco vijverpomp zeer energiezuinig.

Geschikt voor waterval of beekloop

Wil je de vijver voorzien van een waterval of beekloop? Dan kan je met deze vijverpomp het water daarheen leiden. Door een maximale opvoerhoogte van 1,9 meter is de pomp in staat om een klein hoogteverschil te overbruggen.

Capaciteit Pontec Pondomax Eco 1500

De Pondomax Eco 1500 is de kleinste vijverpomp uit deze serie van Pontec. Met een capaciteit van 1,5 m3 per uur is deze pomp geschikt voor visvijvers tot maximaal 4,5 m3. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de specifieke situatie. Weerstanden (vijverslangen, opvoerhoogte, UV-C filter, etc.) zorgen voor weerstand waardoor een krachtigere pomp noodzakelijk is. Ook een hogere visbezetting kan vragen om een krachtigere pomp.

Capaciteit regelbaar: Niet regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 1,9 meter
Max. inhoud koivijver: 3 m3
Max. inhoud natuurvijver: 8 m3
Max. inhoud visvijver: 4,5 m3
Wattage: 25 watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: