PondoMax Eco 14000 vijverpomp

€ 224,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_51180
Productinformatie "PondoMax Eco 14000 vijverpomp"

De Pontec Pondomax Eco is een betrouwbare vijverpomp met een capaciteit van 13400 liter per uur. De pomp werkt energie efficiënt en is duurzaam. Geschikt om een beekloop, waterval of vijverfilter van aanvoer te voorzien.

Brengt het water in beweging

De vijverpomp zorgt voor circulatie in de vijver en is daardoor van groot belang voor de waterkwaliteit. Om het vijverfilter goed te laten werken komt deze pomp uitstekend van pas. De vijverpomp is in staat om vuildeeltjes met een doorsnee tot 8 mm te vervoeren. Zo wordt het vijvervuil richting het filter vervoerd en wordt het water effectief gezuiverd.

Vijverpomp met ruime opvoerhoogte

Combineer je deze vijverpomp met een beekloop of waterval, dan zorg je voor nog meer beweging. Het vijverwater is daardoor in staat om meer zuurstof uit de lucht op te nemen. De Pondomax Eco 14000 is daarvoor krachtig genoeg. De pomp is in staat om het vijverwater tot een hoogte van 3,2 meter op te voeren.

Energiezuinige werking

Dat deze vijverpomp efficiënt werkt zie je terug in de stroomkosten. Een vijverpomp maakt de nodige bedrijfsuren, dus komt het bij deze pomp zeer van pas dat de pomp een hoge opbrengst zet tegenover een laag verbruik. Voor meer veiligheid is de vijverpomp voorzien van een thermische beveiliging.

Capaciteit regelbaar: Niet regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 3,2 meter
Max. inhoud koivijver: 16,8 m3
Max. inhoud natuurvijver: 67 m3
Max. inhoud visvijver: 40,2 m3
Wattage: 140 watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: