PondoMax Eco 11000 vijverpomp

€ 178,46*

Adviesprijs: € 209,95* (15% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_51178
Productinformatie "PondoMax Eco 11000 vijverpomp"

De Pontec Pondomax Eco is een vijverpomp met een capaciteit van 11000 liter per uur. Een krachtige vijverpomp die van pas komt om aan te sluiten op een vijverfilter, beekloop of waterval. Belangrijk voor de circulatie en filtering van je vijverwater.

Energiezuinige werking

Niet voor niets draagt de Pontec Pondomax de naam Eco. Deze vijverpomp levert namelijk een hoge capaciteit tegenover een laag energieverbruik. Dit resulteert in een vijverpomp met een energiezuinige werking.

Ook voor een beekloop of waterval

De Pondomax Eco 8000 plaats je in de vijver en sluit je aan op je vijverfilter, beekloop of waterval. Met een opvoerhoogte van 3 meter kan deze vijverpomp een hoogteverschil overbruggen. Zo leid je het water zonder problemen naar een vijverfilter aan de rand van de vijver of naar een hoger gelegen beekloop of waterval. Door op deze manier het water in beweging te brengen verbeter je de waterkwaliteit.

Verpompt vuildeeltjes tot 8 mm

Om het vijverfilter goed te laten werken, kan deze vijverpomp vuildeeltjes tot 8 mm vervoeren. Zo wordt het vuil effectief uit het water gefilterd.

Betrouwbare vijverpomp

Doordat de vijverpomp in de vijver veel uren maakt, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare vijverpomp. Deze duurzame vijverpomp beschikt ook over een thermische beveiliging, waardoor je lang plezier aan deze vijverpomp kunt beleven. Pontec geeft 3 jaar garantie op dit product.

Capaciteit regelbaar: Niet regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 3 meter
Max. inhoud koivijver: 22 m3
Max. inhoud natuurvijver: 55 m3
Max. inhoud visvijver: 33 m3
Wattage: 95 watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: