PondoClear 4000 doorstroomfilterset

€ 110,46*

Adviesprijs: € 129,95* (15% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_51226
Productinformatie "PondoClear 4000 doorstroomfilterset"

De Pontec PondoClear set bevat alles wat je nodig hebt voor een heldere vijver. Deze set bestaat uit een filterpomp met UV-C filter, doorstroomfilter en de benodigde vijverslangen. Deze praktische set komt van pas voor een kleine vijver met een inhoud tot 4000 liter.

Effectief doorstroomfilter

Het doorstroomfilter van de PondoClear set zorgt voor een effectieve filtering van het vijverwater. De combinatie van filtermousse met bio-elementen zorgt ervoor dat het vijverwater mechanisch en biologisch gefilterd wordt. Door de relatief grote biologische filtercapaciteit worden schadelijke stoffen effectief uit het vijverwater gefilterd. Dit doorstroomfilter kun je voor 1/3e deel ingraven, waardoor het minder groot is aan de rand van de vijver.

Inclusief filterpomp en UV filter

De krachtige filterpomp zorgt voor de aandrijving van het vijverwater naar het doorstroomfilter. De pomp is in staat om vuildeeltjes tot 4 mm te verplaatsen. Het voordeel van deze set is dat de vijverpomp precies de juiste capaciteit heeft om het vijverfilter goed te laten werken. Het UV-C filter van 7 watt zorgt er bovendien voor dat zweefalgen en ziektekiemen worden afgebroken. Zo voorkom je dat het water in je vijver groen kleurt. De meegeleverde vijverslangen maken de filterset compleet.

Vergt weinig onderhoud

Het grote voordeel van deze complete filterset is dat het alles bevat voor een heldere vijver. Je installeert het in de vijver en vervolgens zul je snel zien dat de waterkwaliteit verbetert. Vervolgens hoef je nauwelijks onderhoud te verrichten aan dit filtersysteem.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: