PondoAir Set 1200 LED

€ 73,76*

Adviesprijs: € 81,95* (9.99% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_43188
Productinformatie "PondoAir Set 1200 LED"

De unieke Pontec PondoAir 1200 led luchtpompset met fonteinpomp is zeer geschikt om het vijverwater zuurstofrijker te maken. Deze unieke luchtpomp heeft een capaciteit van 1200 liter per uur en is daarmee geschikt voor een vijver tot 2000 liter water. Deze luchtpomp set wordt geleverd inclusief een luchtpomp, fonteinpomp en een waterlelie. De PondoAir 1200 heeft een stroomkabel van 10 meter.


Venturi effect

De fontein is voorzien met het Venturi principe. Simpel gezegd zorgt dit voor een drukverlaging waardoor de luchtpomp extra lucht krijgt. Zo ontstaat er een lagere luchtdruk en kan de luchtpomp op een bepaalde diepte in het water meer lucht genereren.


Filtering

De PondoAir 1200 is voorzien van filtermousses en filtergesteente. Deze mechanische filtratie zorgt ervoor dat grove vuildeeltjes worden gefilterd. Dit is een uitstekende aanvulling op een extra filterinstallatie.


Led-verlichting

De PondoAir 1200 is voorzien van Led-verlichtingsarmaturen die in de nacht de vijver extra sfeer geven. Daarnaast wordt er een waterlelie meegeleverd waarmee je de luchtstroom kan regelen.

Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Wattage: 16 - 45 Watt 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Pontec in ons assortiment: