Pond Insect Nature 1.000 ml

€ 15,99*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: SER-32430
Productinformatie "Pond Insect Nature 1.000 ml"
Het hoofdvoeder van duurzaam insectenmeel zonder kleur- en conserveermiddelen en bevat uitsluitend dierlijke proteïnen van insectenmeel. Het is bij uitstek geschikt voor alle biotoop-vissen zoals vetje, stekelbaars, bittervoorn, elritsen, riviergrondel, maar ook voor goudvissen en kleinere koi.
 
Het langzaam dalende granulaat bereikt de vissen in alle zwemzones en komt overeen met hun natuurlijke voeding. In hun natuurlijke omgeving voeden ze zich voornamelijk met insectenlarven en algen. Naast de Tenebrio-larve – met haar belangrijke proteïnen – zorgen mannan-oligosacchariden en andere natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten zoals raapolie met zijn omega 3- en omega 6-vetzuren voor een gezonde ontwikkeling en vitale vissen.
 
Het vormstabiele en dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten licht verteerbare, granulaat vertroebelt het water niet en voorkomt onnodige belasting van het water.
 
Natuurlijk biotoop-visvoeder
Zoals alle "Nature"-producten bevat dit product geen kleur- en conserveermiddelen. Het kenmerkt zich ook door een bijzonder duurzaam voederconcept. Het hoofdbestanddeel van het voeder bestaat uit ingrediënten zoals de Tenebrio-larve of eendenkroos. De Tenebrio-larve levert 100% van de dierlijke proteïnen en komt overeen met de natuurlijke voeding van sier- en biotoopvissen. In de plantaardige sector levert duurzaam geteeld eendenkroos de belangrijke en hoogwaardige ingrediënten zoals proteïnen en ruwe vezels. De teelt van de eendenkroos is bijzonder ecologisch. Het eendenkroos wordt voor 100% verwerkt en het water wordt gerecycled.
 
Het duurzame concept loopt van productie tot verpakking en is tot het einde consequent doordacht. De voederblik bestaat voor 35% uit suikerriet en onderstreept de duurzaamheid van het product. De hernieuwbare grondstof is 100% recyclebaar en draagt actief bij aan de reductie van CO2.
 
Gebruikersinformatie
Bij temperaturen boven 8 graden, een- tot tweemaal per dag slechts zoveel voeder geven als de dieren in korte tijd eten.
 
Samenstelling
Tenebrio larvae (40%), maïszetmeel, tarwegluten, tarwemeel, raapolie, biergist, mannan-oligosachariden, groen­lip­mossel, Haematococcus-algen, knoflook.
 
Analytische bestanddelen
Ruwe proteïnen 41,0%, Ruwe vetten 5,8%, Ruwe vezels 3,8%, Vocht 6,9%, Ruwe as 3,4%.
 
Hulpstoffen
Vitaminen en provitaminen: Vit. A 37.000 IE/kg, Vit. D3 1.800 IE/kg, Vit. E (D, L-α-tocopheryl acetate) 120 mg/kg, Vit. B1 35 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, gestab. Vit. C (L-ascorbyl monophosphate) 550 mg/kg.
 
Inhoud
1000 ml (560 gram)

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Sera in ons assortiment: