pond fil bioactive Set 12000

€ 332,05*

Beschikbaar in 7 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: SER-8134
Productinformatie "pond fil bioactive Set 12000"
Sera Pond Fil Bioactive drukfilter Het direct mechanismebiologisch actieve sera pond fil bioactive drukfilter is geschikt voor alle vijvers tot 12.000 l en kan ook in watervalsystemen gebruikt worden.Het voordeel van deze drukfilter is dat deze gelijk gebruiksklaar is en onopvallend geplaatst kan worden.Bij gebruik van dit drukfilter bevelen wij het gebruik aan van Sera Pond UV-C systeem 55 Watt aan voor het op betrouwbare wijze elimineren van zweefalg, het reduceren van draad- en andere algen en het reduceren van ziekten!Standaard wordt dit drukfilter geleverd met 6 liter Sera Pond Siporax en 250 ml Sera Pond Filter Biostart en slangaansluitingen van 25, 32 en 40 mm (1, 1¼"" en 1½"")Tegen een kleine meerprijs zijn ook complete sets bij ons verkrijgbaar voor een snelle en eenvoudige start van een heldere vijver zoals:Sera Pond Fil Bioactive set 6000:Sera Pond fil bioactive drukfilter, 1 stukSera Pond PP 6000 vijverpomp van 65 Watt en pompcapaciteit van 5.600 liter per uur, 1 stukSera Pond slang, 5 mSera Pond Siporax, 6 literSera Pond filter biostart, 250 mlOFSera Pond Fil Bioactive set 12.000Sera Pond fil bioactive drukfilter, 1 stukSera Pond PP 12000 vijverpomp met verbruik van 165 Watt en pompcapaciteit van 12.000 liter per uur, 1 stukSera Pond slang, 5 mSera Siporax Pond, 6 literSera Pond filter biostart, 250 m

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Sera in ons assortiment: