Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Ozone UV-C 75.000/75 watt

€ 716,00*

Beschikbaar in 3 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: TA320
Productinformatie "Ozone UV-C 75.000/75 watt"
De combinatie van ozon en UV-C is in deze slim ontworpen unit geïntegreerd en zorgt voor schoon en gezond zwembadwater met minimaal chloor gebruik. Middels de bijgeleverde bypass met venturi wordt lucht van buitenaf aangezogen via de tussenruimte van de UV-C lamp en het kwartsglas. Dankzij de speciale lamp die zowel UV-C (254nm) als ozon (185nm) kan produceren wordt in de lucht aanwezige zuurstof omgezet in ozon. De geproduceerde ozon (max. 0,6 gr/u) wordt via de venturi met water gemixed om zo zijn desinfecterende werk te doen. Eventuele rest ozon wordt hierna in de UV behuizing door UV-C straling afgebroken en omgezet in OH radicalen (het zogenaamde Advanced Oxidition Process) die een nog krachtigere oxiderende werking hebben dan ozon. Deze unit biedt dus een 3-voudige ontsmetting: Ozon, OH radicalen en UV-C! Aansluitingen: Ø63mm. Let op aarding! RVS-316L behuizing. Ozon UV-C lamp gaat 4.000 branduren mee (± 2 zwemseizoenen). Geeft digitaal aan wanneer de lamp vervangen dient te worden. Eenvoudig te installeren en te onderhouden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Blue Lagoon in ons assortiment: