Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

IceFree Thermo 330

€ 94,05*

12.9% € 107,95* (12.88% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_51231
Productinformatie "IceFree Thermo 330"
Ijsvrijhouder. Tot – 20 °C ontstaat een ijsvrije zone rond het drijflichaam. Zorgt voor zuurstoftoevoer naar het water en laat schadelijke rottende gassen ontsnappen. Behoud van de warme temperatuurzones aan de grond, vooral bij de modellen IceFree Thermo. De IceFree Thermo is door zijn actief verwarmingselement ook geschikt voor ondiepere vijvers en voor permanent koude vorstperiodes. IceFree Thermo 330 beschikt over een geïntegreerde vorstbewakingsfunctie. Deze activeert het apparaat uitsluitend bij vorstgevaar. Daardoor wordt op warmere dagen geen energie verbruikt. Weerstand-verwarmingstechniek voor hoger verwarmingsvermogen bij vorst en bescherming tegen temperatuurschade.Alle producteigenschappen op een rij: * Tot -20° C ontstaat een ijsvrije zone rondom het drijflichaam.* Zorgt voor zuurstoftoevoer in het water en het ontsnappen van schadelijke gassen.* Warme temperatuurzones op de bodem blijven behouden.* De IceFree Thermo is d.m.v. een actief verwarmingselement ook voor ondiepe vijvers en langdurig koude vorstperiodes geschikt.* De IceFree Thermo 330 bevat een ingebouwde vorstbeveiliging. Deze activeert het apparaat enkel bij vorstgevaar, dus: geen energieverbruik op warmere dagen.* Weerstand warmtetechniek voor een hogere capaciteit bij vriestemperaturen en bescherming tegen vorstschade.* Kabellengte 10 meter.
Breedte verpakking: 300.0000 millimeter
Diepte verpakking: 170.0000 millimeter
Seizoen: Herfst
Soort: Ijsvrijhouder

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: