FlowFriend Junior (2-40 m3)

€ 1.760,05*

Adviesprijs: € 1.835,00* (4.08% bespaard)

Beschikbaar in 7 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 10430
Productinformatie "FlowFriend Junior (2-40 m3)"

De FlowFriend Junior bestaat uit een pomp met een separate besturingskast en is daarmee volledig in te stellen op de gewenste hoeveelheid water. De pomp heeft een permanent magneet motor. Deze motor heeft niet alleen bij hoge, maar ook bij lage toerentallen een hoge efficiency. De motor heeft geen koelfan nodig en is daardoor zeer stil en voldoet daarmee aan IP-klasse 67.

De FlowFriend is ver vooruit op het gebied van energiezuinig water verpompen. De FlowFriend voldoet nu al aan de hoogste MEI-klasse boven de 0.7. De MEI-klasse, de Minimum Efficiency Index, is gerelateerd aan het rendement van zowel de motor als de hydrauliek van de pomp en is een richtlijn, opgezet in 2012, om energiebesparing op waterpompen te verplichten. Om de bijzonderheid van deze prestatie te benadrukken: de EU stelt vanaf juli 2014 een MEI van minimaal 0.4 verplicht. Daarnaast zijn de FlowFriend pompen erg stil. De pompen zijn wereldwijd inzetbaar aangezien de spanningen variëren van 100-230V.

De waaier en het pomphuis zijn gestroomlijnd en volledig van gegoten RVS316. Robuust, glad en een perfecte vorm voor minimale interne verliezen. De besturingskast is op een makkelijk toegankelijke plek te monteren. De hoeveelheid water is met deze regelaar zeer nauwkeurig in te stellen (van 2 tot 40 m3/h. Daarmee heeft de pomp een groot inzetbereik voor efficiënt gebruik bij bijvoorbeeld verschillende jaargetijden. Met de kortsluitvaste besturing is de pomp ook van afstand te bedienen. De maximale efficiency van de hydrauliek is bij vollast boven de 85%, van de motor boven de 94% en van de besturing boven de 98%. De pomp voldoet qua energiezuinigheid aan de meest recente, nog niet officieel vrijgegeven IE6-norm.


Specificaties:

  • Gewicht: 11,5 kg
  • Materiaal: Aluminium / RVS
  • Flow: 2 - 40 m³ per uur
  • Wattage: 25 - 390 watt
  • Max. opvoerhoogte: 5,5 meter
  • Frequentie: 50-60Hz
  • Ingang en uitgang: 2,5'' buitendraad
  • Land van fabrikage: Europa
  • Motor ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland
  • Standaard debiet-/toerenregeling

 

Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Wattage: 0 - 15 Watt, 16 - 45 Watt , 46 - 88 Watt, 89 - 145 Watt , 146 - 320 Watt, 321 - 550 Watt, > 551 Watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Air Aqua in ons assortiment: