FlowFriend HP (5-50 m3)

€ 2.272,05*

Adviesprijs: € 2.410,00* (5.72% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 10420
Productinformatie "FlowFriend HP (5-50 m3)"

De FlowFriend HP beschikt over een pomphuis met een meer gesloten waaier en daardoor meer druk. De FlowFriend HP is voornamelijk bedoeld bij opvoerhoogtes vanaf 4 meter (0.4 bar) en heeft een maximum druk van 14 mwk (1.4 bar). De FlowFriend HP is zeer geschikt voor bijvoorbeeld zandfilters en watervallen. Ook als leidingen meer bochten hebben en armaturen bevatten, zoals UV en verwarming, is de FlowFriend HP een uitstekende keuze.

De FlowFriend is ver vooruit op het gebied van energiezuinig water verpompen. De FlowFriend voldoet nu al aan de hoogste MEI-klasse boven de 0.7. De MEI-klasse, de Minimum Efficiency Index, is gerelateerd aan het rendement van zowel de motor als de hydrauliek van de pomp en is een richtlijn, opgezet in 2012, om energiebesparing op waterpompen te verplichten. Om de bijzonderheid van deze prestatie te benadrukken: de EU stelt vanaf juli 2014 een MEI van minimaal 0.4 verplicht. Daarnaast zijn de FlowFriend pompen erg stil. De pompen zijn wereldwijd inzetbaar aangezien de spanningen variëren van 100-230V.

Standaard is elk type FlowFriend regelbaar in toerental. Voor het regelen is een display op de pomp gebouwd, waar ook het vermogen en de urenstand af te lezen zijn. Via een optionele 0-10V ingang is de FlowFriend ook extern aan te sturen. De FlowFriend heeft niet alleen bij hoge, maar ook bij lage toerentallen een hoge efficiency. De waaier en het pomphuis zijn gestroomlijnd en volledig van gegoten RVS316. Robuust, glad en een perfecte vorm voor minimale interne verliezen.


Specificaties:

 • Gewicht: 18 kg
 • Materiaal: Aluminium / RVS
 • Flow: 5 - 50 m³ per uur
 • Wattage: 30 - 1150 watt
 • Max. opvoerhoogte: 14,1 meter
 • Max druk: 1,41 Bar 
 • Frequentie: 50-60Hz
 • Ingang: 3'' buitendraad
 • Uitgang: 2,5'' buitendraad
 • Land van fabrikage: Europa
 • Motor ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland
 • Standaard debiet-/toerenregeling

 


Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Wattage: 0 - 15 Watt, 16 - 45 Watt , 46 - 88 Watt, 89 - 145 Watt , 146 - 320 Watt, 321 - 550 Watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Air Aqua in ons assortiment: