Op voorraad? Vandaag verpakt & verzonden!
30 dagen geld-terug-garantie
1200m² KOI & Vijver showroom
Bel of Whatsapp: 0418-726964

Aquaforte Fishfeeder Voerautomaat (5 Liter)

Productinformatie "Fishfeeder Voerautomaat (5 Liter)"
```html

Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 Liter: Optimaliseer Het Voeren van Uw Vissen

De Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 liter maakt het voeden van uw vissen gemakkelijk en zorgeloos. Perfect voor mensen die door werk of vakantie niet altijd thuis zijn, deze voerautomaat zorgt ervoor dat uw vissen altijd op tijd gevoerd worden. Het apparaat is zowel op netstroom als op batterijen te gebruiken en biedt flexibiliteit en gemoedsrust.

Kenmerken Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 Liter

De Aquaforte Voerautomaat, uitgerust met een helder LED-display, toont de klok en voerparameters voor moeiteloze programmering. U kunt tot 6 voerbeurten per dag instellen, elk met een specifieke hoeveelheid voer. Het apparaat kan voerkorrels tot 8 mm bevatten en heeft een totale voercapaciteit van 5 liter.

De deksel en voerbak zijn afneembaar, wat het onderhoud en schoonmaken vergemakkelijkt. Bij levering krijgt u naast de voerautomaat ook de transformator, het deksel en montagesteuntjes meegeleverd. Let op: de Aquaforte Automatische Voerautomaat dient beschut te worden geplaatst!

Voordelen Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 Liter

  • Werkt zowel op netstroom als op batterijen
  • Instelbaar voor 6 voerbeurten per dag
  • Instelbare voerhoeveelheid
  • Makkelijk in onderhoud

Vraag en Antwoorden over Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 Liter door onze productspecialist

Hoe werkt de Aquaforte Automatische Voerautomaat?

De Aquaforte Voerautomaat is te programmeren voor maximaal 6 voerbeurten per dag. Elke voerbeurt kan een andere hoeveelheid voer bevatten, tot maximaal 5 liter in totaal. Het apparaat werkt zowel op netstroom als op batterijen.

Hoe onderhoud ik de Aquaforte Automatische Voerautomaat?

De Aquaforte Voerautomaat is eenvoudig te onderhouden. De deksel en de voerbak zijn afneem baar, wat het reinigen en onderhoud vergemakkelijkt.

Samenvatting Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 Liter

De Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 liter is de ultieme oplossing voor het voeren van uw vissen. Met zijn capaciteit van 5 liter, mogelijkheid tot 6 voerbeurten per dag, en flexibiliteit om op zowel netstroom als batterijen te werken, is deze voerautomaat een onmisbaar item voor elke vijverbezitter. Haal deze voerautomaat vandaag nog in huis en ervaar het gemak van automatisch voeren.

Plus- en minpunten Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 Liter

  • + Flexibel voerschema
  • + Werkt op netstroom en batterijen
  • + Grote capaciteit van 5 liter
  • + Eenvoudig in onderhoud
  • - Dient beschut geplaatst te worden

Kies voor het gemak en de flexibiliteit van de Aquaforte Automatische Voerautomaat 5 liter. Optimaliseer het voerschema van uw vissen en geniet van een gezondere vijveromgeving.

Properties "Fishfeeder Voerautomaat (5 Liter)"
Soort: Voerautomaten
Aantal voerbeurten per dag: 6
Dosering per voerbeurt: 9 Standen
Inhoud: 5 Liter
Inhoud voercontainer: 5 Liter
Stroomvoorziening: 230 Volt, Batterijen
Merken "Aquaforte"

Aquaforte is een toonaangevend merk in de vijver- en waterbehandelingsindustrie, bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. Het merk biedt een breed scala aan vijverbenodigdheden, zoals pompen, filters, UVC-units en accessoires, die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel hobbyisten als professionals te voldoen. Aquaforte streeft ernaar om betrouwbare en duurzame oplossingen te bieden voor een optimale vijvergezondheid en waterkwaliteit, zodat jij kunt genieten van een prachtige, heldere en gezonde vijver.

De producten van Aquaforte zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en blinken uit in gebruiksgemak, efficiëntie en prestaties. Aquaforte vijverpompen zijn energiezuinig en bieden een krachtige waterstroom, geschikt voor zowel kleine als grote vijvers en voor verschillende toepassingen zoals watervallen, fonteinen en filtratie. Het merk biedt ook een uitgebreide reeks filters en UVC-units, die essentieel zijn voor het effectief verwijderen van algen, schadelijke bacteriën en andere ongewenste deeltjes uit het vijverwater. Daarnaast heeft Aquaforte een assortiment accessoires en onderhoudsproducten om het onderhoud van je vijver eenvoudig en efficiënt te maken.

Kies voor Aquaforte als je op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare en duurzame oplossingen voor je vijver. Met hun brede aanbod aan producten en voortdurende innovatie ben je verzekerd van een prachtige en gezonde vijver waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.