Filtral UVC 1500

€ 102,00*

Adviesprijs: € 114,95* (11.27% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_70233
Productinformatie "Filtral UVC 1500"

Voor een kleine vijver is het Oase Filtral UVC 1500 vijverfilter een uitstekende keuze. Dit alles-in-één vijverfilter van Oase zorgt voor gegarandeerd helder water. De verschillende onderdelen zijn uitstekend op elkaar afgestemd en het apparaat plaats je mooi uit het zicht op de bodem van de vijver. Geschikt voor vijvers met een inhoud tot 1,5 m³.


Complete filtering Oase Filtral UVC 1500 vijverfilter

Het alles-in-één vijverfilter van Oase heeft als groot voordeel dat je met één apparaat beschikt over een vijverpomp, vijverfilter en UV-C filter. Alle onderdelen zijn qua capaciteit perfect op elkaar afgestemd. Daardoor ben je met één apparaat klaar voor je vijver. De uitstroom vindt plaats via een fontein, waarmee je het water ook extra in beweging brengt. Kies voor de fontein die mooi bij je vijver past, dankzij de 3 verschillende opzetstukken. De hoogte van de fontein en de uitstroom van het water zijn regelbaar, zodat je dit perfect op jouw vijver afstemt.


Uitgerust met UV-C filter

Het vijverwater wordt gefilterd door twee verschillende filtermousses en bio-oppervlak elementen. Hierdoor heeft het vijverfilter een mechanische en biologische werking voor een juiste filtering. Doordat het water daarna ook langs een 5 watt UV-C filter geleid wordt, breekt het vijverfilter ook algen af. Handig om groen water in je vijver te voorkomen.


Onderhoud Oase Filtral UVC 1500

Doordat je het apparaat op de vijverbodem plaatst is het lastiger te bereiken voor onderhoud. Heb je het vijverfilter uit de vijver gehaald, dan kan je het onderhoud makkelijk verrichten dankzij speciale clips om de behuizing te openen. Ook is de werking van het UV-C filter eenvoudig te controleren door een visuele functiecontrole.


Specificaties:


  • Max. Capaciteit 560 l/u
  • Wattage Pomp: 18 Watt
  • Wattage Lamp: 5 Watt
  • Aansluiting: 13 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: