Voor 22:59u besteld, morgen in huis (mits voorradig)
30 dagen geld-terug-garantie
Bel of Whatsapp: 0418-726964

BioTec ScreenMatic² 40000

€ 679,14*

15.1% € 799,95* (15.1% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_57694
Productinformatie "BioTec ScreenMatic² 40000"
Dit filtersysteem is voorzien van een uitgekiende functiecontrole en aanpasbaar reinigingssysteem wat garant staat voor een uitstekend resultaat! De BioTec ScreenMatic2 is de opvolger van de BioTec ScreenMatic. Dankzij de ingenieuze verbeteringen ten opzichte van het vorige model is het doorstroomfilter nu voorzien van een intelligente functiecontrole. Sensoren, die de regelbare automatisch reiniging regelen, herkennen hierdoor de vervuilingsgraad en sturen op basis hiervan de band automatisch in beweging. De nieuwe indeling van de filtermousses en de geoptimaliseerde waterstand zorgen voor lange standtijden omdat de grove vuildeeltjes nu automatisch worden afgescheiden, nog voordat het water in het filter stroomt. De vuilkorf, die voorkomt dat het vuil uitspoelt naar de filterkamer, beschikt tevens over een groter volume en is veel makkelijker te hanteren. Voor nog betere afscheidingsresultaten is het filter voorzien van een met rubber afgewerkte afscheidingsclip en om efficiënt zweefalgen en ziektekiemen uit het vijverwater te verwijderen kunt u optioneel een UVC-zuiveringsapparaat aan het doorstroomfilter bevestigen. Producteigenschappen: Geschikt voor vijvers tot 40 m3 Minder onderhoud – de grove vuildeeltjes worden afgescheiden voordat het water in het filter stroomt Automatische interval-reiniging van het ScreenMatic zeef Voorzien van bodemafvoer met schuif voor het verwijderen van vuil uit het filtersysteem Gemakkelijke reiniging filtermousses – direct in het filter, verwijdering filtermousses niet nodig Optimaal afgestemd op OASE AquaMax Eco filterpompen Directe aansluitmogelijkheid voor UVC-voorzuiveringsapparaten Bitron C en Eco Optimale vestiging van de vijverbiologie dankzij verschillende filtermaterialen. Afscheiding van grove vuildeeltjes: 300 micron Aansluitingen ingang: 25/32/38 mm (1", 1 ¼'', 1 ½") Aansluitingen uitgang: DN 75 Aansluitingen vuiluitgang: DN 50 Min. liter per uur: 4000 l/h Max. liter per uur: 9000 l/h Geschikt voor vijvers tot maximaal: 40,0 m3 Geschikt voor vijvers met visbestand: 20,0 m3 Geschikt voor vijvers met kois: 10,0 m3
Breedte verpakking: 618.0000 millimeter
Diepte verpakking: 816.0000 millimeter

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: