BioSmart Set 14000

€ 379,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50451
Productinformatie "BioSmart Set 14000"

De Oase Biosmart 14000 heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere filtersystemen op de markt. Het grootste voordeel is de grotere biologische filtercapaciteit. Dankzij zijn grote inhoud en een zestal hoogwaarde filtermousses bent u dan ook verzekerd van een gezonde en heldere vijver. Deze betrouwbare filtercapaciteit gecombineerd met een zeer eenvoudig onderhoud verklaart zijn enorme populariteit. Bij de aankoop ontvangt u tevens een energiezuinige (70 watt) Oase filterpomp (3400 l/u) en drie meter vijverslang.
Oase Biosmart 14000: Filtratie

De Oase Biosmart 14000 is voorzien van zes hoogwaardige filtermousses. In deze verschillende mousses worden de schadelijke stoffen zoals ammoniak en nitriet omgezet in onschadelijke stoffen. Tevens hebben deze mousses een mechanische functie waarbij grove en fijne vuildeeltjes uit het water worden verwijderd.
Inclusief UV-C eenheid

De Oase Biosmart 14000 wordt standaard geleverd met 11 watt UV lamp. Dankzij deze UV waterbehandeling worden zweefalgen, de veroorzakers van groen troebel water, uitgeschakeld. Tevens worden ook eventuele ziektekiemen aangepakt. Geadviseerd wordt om de UV lamp elk jaar in het voorjaar te vervangen.Inclusief vijverpomp en -slang

De Oase Biosmart 14000 wordt standaard geleverd inclusief Oase filterpomp (3400 liter per uur), drie meter vijverslang en slangklemmen. Omdat alles optimaal op elkaar is afgestemd profiteert u niet alleen van setvoordeel maar bent u ook verzekerd van het meest efficiënte filterset.


Specificaties


  • Inhoud Natuurvijver: 10.000 - 20.000
  • Inhoud Visvijver: 6.000 - 12.000
  • Inhoud Koivijver 3.000 - 6.000
  • Max. Capaciteit: 3.400 l/u
  • Wattage Pomp: 70 Watt
  • Wattage UVC: 14 Watt
  • Aanzuigaansluiting: 19 mm, 25 mm, 32 mm, 40 mm
  • Persaansluiting: 50 mm / Vuiluitlaat: 50 mm
  • Kabellengte Pomp: 10 meter
  • Kabellengte UVC: 3 meter

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: