BioPress Set 6000

€ 279,00*

Adviesprijs: € 314,95* (11.41% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50453
Productinformatie "BioPress Set 6000"

Met dit complete filterpakket van Oase bent u verzekerd van een heldere en gezonde vijver. De Oase Biopress 6000 is geschikt voor vijvers met een maximale inhoud van 6000 liter. In het geval van visvijvers wordt deze maximale vijverinhoud gehalveerd. En bent u de gelukkige eigenaar van koikarpers? Dan moet u rekening houden met een verlaging tot 1500 liter vijverinhoud. Als u rekening houdt met deze gegevens bent u verzekerd van een heldere en gezonde vijver. U kunt zelfs aanspraak maken op de Oase 'Helder Water Garantie'.


  • Inhoud Natuurvijver: 0 - 6.000 
  • Inhoud Visvijver: 0 - 3.000 
  • Inhoud Koivijver 0 - 1.500 
  • Max. Capaciteit: 2.500 l/u
  • Wattage Pomp: 40 Watt
  • Wattage UVC: 12 Watt
  • Aansluiting: 19 mm, 25 mm, 32 mm, 38 mm
  • Kabellengte Pomp: 10 meter
  • Kabellengte UVC: 3 meter

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: