AquaMax Eco Premium 4000

€ 349,95*

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50734
Productinformatie "AquaMax Eco Premium 4000"

De Aquamax Eco Premium 4000 vijverpomp is een volledig regelbare vijverpomp. Deze kunt u regelen van 0 tot 100%. De pomp is van de fabrikant Oase en wordt geleverd met rvs slangklemmen en een bijhorende slangtules. De Aquamax Eco Premium 4000 wordt beschermd tegen drooglopen of blokkeren door de handige "Environmental Function Controle" (EFC by Oase) functie. Deze Premium vijverpomp van Oase transporteert prima het water naar je vijverfilter, waterval of beekloop en is ook geschikt voor zwemvijvers. 

Kenmerken van de Aquamax Eco Premium 4000 vijverpomp

  • Max. Capaciteit: 4 m3 per uur
  • Max. opvoerhoogte: 3,3 meter
  • Verbruik: 35 watt
  • Aansluiting: 2" + slangtule 25 / 32 / 38
  • Transporteert vuildeeltjes tot 10 mm
  • Zowel droog als nat op te stellen
  • Inclusief 10 meter kabel
  • Bescherming tegen drooglopen
  • capaciteit is niet regelbaar
  • Niet vorstbescherming
Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 3,3 meter
Max. inhoud koivijver: 8 m3
Max. inhoud natuurvijver: 20 m3
Max. inhoud visvijver: 12 m3
Wattage: 35 watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: