AquaMax Eco Premium 16000

€ 648,00*

Adviesprijs: € 699,95* (7.42% bespaard)

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50745
Productinformatie "AquaMax Eco Premium 16000"

Met de in Duitsland geproduceerde Oase Aquamax Eco Premium 16000 haal je de meest compleet en energiezuinige (!) vijverpomp in huis. Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van 0 tot 100%) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat. Hierdoor kun je de Oase Aquamax Eco Premium 16000 ook gebruiken in een droge opstelling of in een natte opstelling. Ook kun je een extra satellietfilter of skimmer aansluiten om vuil op moeilijk bereikbare plekken weg te zuigen. Daarnaast is de pomp uitgerust met een vorstbescherming (tot -20) en is de pomp beschermt tegen drooglopen of blokkeren. Je bent dan ook verzekerd van een lange levensduur.


Seasonal Flow Control

Seasonal Flow Control: 30% extra besparing

Door het gepatenteerde Seasonal Flow Control systeem is de Oase Aquamax Eco Premium 16000 nu nog zuiniger. Als je deze functie inschakeld zorgt de pomp geheel zelfstandig voor de optimalisering van de doorstroming. De pomp zal zich het hele jaar door aan de vijverecologie aanpassen en ondersteunt hierbij de vijverbiologie door de temperatuurafhankelijke circulatie van het water.Met gratis dimmer

Je krijgt nu ook een gratis dimmer geleverd bij de Oase Aquamax Eco Premium 16000. Hiermee kun je de doorstroming volledig naar eigen wens instellen en ben je in staat om flink op je energierekening te besparen. Tevens kan het nuttig zijn om bijvoorbeeld de hoeveelheid water perfect af te stemmen op jouw beekloop, waterval of filterinstallatie. Door de capaciteit bijvoorbeeld in de winterperiode terug te draaien kun je besparen op je energierekening.


Let op: de dimmer werkt alleen op randaarde elektra netwerken (zoals in Nederland); dus geen penaarde zoals ze in België hebben. Dit kun je verhelpen met een adapter.


Is de Oase Aquamax Eco Premium 16000 geschikt voor jouw vijver?

In de meeste gevallen is de Oase Aquamax Eco Premium 16000 geschikt voor vijvers tot maximaal 32.000 liter. Echter kan het zijn dat in jouw specifieke geval een andere pomp beter geschikt is. Als stelregel adviseren wij een vijverpomp aan te schaffen die de totale vijverinhoud volgens de fabrieksopgaven kan verpompen in 2 uur. Hierbij dien je echter nog wel rekening te houden met een eventuele opvoerhoogte.


Specificaties:


  • Max. Capaciteit 16.000 l/u
  • Max. Opvoerhoogte 5,2 meter
  • Wattage: 15 - 140 Watt
  • Aansluiting: 2"
  • Inclusief: Slangtule 1", 1 ¼", 1 ½", 2"

Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 5,2 meter
Max. inhoud koivijver: 32 m3
Max. inhoud natuurvijver: 80 m3
Max. inhoud visvijver: 48 m3
Wattage: 145 watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: