AquaMax Eco Premium 12000 / 12 V

€ 839,00*

Beschikbaar in 28 dagen, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50382
Productinformatie "AquaMax Eco Premium 12000 / 12 V"

De Oase AquaMax Eco Premium 12000 is een vijverpomp die unieke eigenschappen voor de vijver combineert. De vijver werkt energiezuinig en op 12 volt en zorgt met een capaciteit van 12000 liter per uur voor een goede doorstroming in de vijver. Zowel in natte als droge opstelling te plaatsen en voorzien van een handige tweede regelbare inlaat. Een degelijke en duurzame vijverpomp die je van alle gemakken voorziet.


Veilige techniek voor de zwemvijver

De AquaMax Eco Premium werkt op een veilige 12 volt voedingseenheid, waardoor de pomp functioneert op 12 volt. Dit maakt deze laag voltage vijverpomp zeer geschikt voor gebruik in een zwemvijver of natuurzwembad. Bovendien is deze techniek zeer energiezuinig, wat ervoor zorgt dat je bespaart op je stroomkosten.


Meer mogelijkheden met tweede ingang

De capaciteit van deze vijverpomp is geheel naar wens af te stellen. Deze capaciteit is tussen 0 en 100% mechanisch regelbaar. Meer opties heb je dankzij de tweede ingang. Zo kun je naast de plaats van de vijverpomp ook het vijverwater vanaf een andere plaats aan laten voeren met behulp van een extra skimmer of satellietfilter. Zo pas je de doorstroming van je vijver geheel naar wens aan.


Vuildeeltjes transporteren

Deze vijverpomp van het Duitse merk Oase doet waar hij goed in is, namelijk het transporteren van vuildeeltjes. Zo zorg je ervoor dat de vervuiling in het water effectief naar het vijverfilter geleid wordt. Deze pomp is in staat om vuildeeltjes tot 11 mm te transporteren. Zo worden de nodige plantendelen en visuitwerpselen dankzij deze pomp uit het water gefilterd.


Specificaties:


  • Max. Capaciteit 12.000 l/u
  • Max. Opvoerhoogte 3,2 meter
  • Wattage: 100 Watt
  • Aansluiting: 2"
  • Inclusief: Slangtule 1", 1 ¼", 1 ½", 2"
Wattage: 89 - 145 Watt 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: