AquaActiv OxyPlus 500 ml

€ 14,00*

Adviesprijs: € 15,95* (12.23% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: OASE_50559
Productinformatie "AquaActiv OxyPlus 500 ml"

Hoge temperaturen in combinatie met intensieve afbraakprocessen of algengroei leiden in de tuinvijver snel tot zuurstofgebrek. Vooral in de vroege ochtenduren kan dit de vijverbewoners in gevaar brengen. Vissen die meer dan anders vlak onder het wateroppervlak zijn om naar lucht te happen, zijn een indicatie. OxyPlus verhoogt het zuurstofgehalte snel en zonder gedoe. En dankzij de depotwerking meteen voor meerdere dagen. Dat komt ook de biologische zelfreinigende kracht van het water ten goede. De garantie voor kristalhelder en gezond vijverwater. OxyPlus is de ideale aanvulling op behandeling van slib of algen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Levering
A2KOI hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de door u gekochte producten. Daarom werken wij samen met PostNL & DHL om uw bestellingen zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door onze medewerkers zelf ingepakt en uitgeleverd aan PostNL en DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Snelheid van levering

Producten die op voorraad zijn worden elke dag tot 23.00u ingepakt en verzonden. Mocht er een vertraging optreden wordt de verwachte levertijd altijd met u gecommuniceerd. Hierboven aan de pagina onder de prijs ziet u of het product voorradig is en wat de verwachte levertijd is.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen we nog een laatste check. U ontvangt dan een bevestiging van de producten die voor u zijn gereserveerd.

Wanneer is mijn bestelling verstuurd?

Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch per mail de Track & Trace-code van uw pakket. Deze code zal rond 1:00 uur 's nachts geactiveerd worden.

Welke dagen worden de pakketten bij A2KOI opgehaald?

Post NL komt iedere dag onze pakketten ophalen, met uitzondering van zaterdag. DHL komt bij ons de pakketten van maandag tot en met vrijdag ophalen.

Mijn pakket is er nog steeds niet, wat nu?

Indien de bezorgtermijn is verstreken klik dan eerst op de track & trace link in de verzendbevestiging. Soms kan er een vertraging zijn bij PostNL of DHL. Indien u meer informatie wilt over de verzending neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom te Kerkdriel (Nederland). Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.

Afhaaladres A2KOI:

Bulkseweg 22

5331PK Kerkdriel

Overige producten van Oase in ons assortiment: